Den receptfria sprayen Linicin Prevent förebygger lusangrepp och finns att köpa på såväl apoteket som online. Läs mer här!

Huvudlössen är en mardröm för många barn och föräldrar och medför plågsam klåda. Och när lössen väl kommit till ditt barns skola brukar det kännas helt hopplöst att skydda sig och många förbereder sig på det värsta. Enligt en studie i Storbritannien drabbas så många som 37 % av alla barn av huvudlöss – varje år.

Men tack vare en ny produkt kan du nu enkelt hindra att huvudlössen ens kommer i närheten av ditt eller ditt barns hår. Linicin Prevent heter den receptfria sprayen som nu finns att köpa både online och på apoteket.

Genom att spraya barnens hår varje morgon är de skyddade från lössen i åtminstone sju timmar. Produkten bör appliceras dagligen under exempelvis de perioder när det ”går löss” på barnens skola.

Sprayen som är mild, färglös och doftlös förebygger lusangrepp och gör att lössen i stället vandrar vidare till nästa offer i jakt på näring.

Den receptfria sprayen Linicin Prevent förebygger lusangrepp och finns att köpa på såväl apoteket som online. Läs mer här!

---

Linicin är medicintekniska produkter, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.medasverige.se