Den receptfria sprayen Linicin Prevent förebygger lusangrepp och skyddar hela familjen. Läs mer här!

Många duschar, kammar och vissa klipper till och med av sig håret i desperata försök att bli av med lössen. Men det går faktiskt att förebygga lusangrepp.

Med Linicin Prevent kan du skydda såväl dig själv som dina barn från lössen. Linicin Prevent är en spray som appliceras varje morgon under högriskperioder, till exempel när det går huvudlöss i ditt barns skola.

Genom att spraya 5-7 gånger vid varje tillfälle är ditt barn skyddat i åtminstone sju timmar från lössen. Den milda, färglösa och doftlösa sprayen gör håret ”osynligt” för lössen vilket innebär att om de kommer i närheten av håret vänder de helt om och söker i stället upp ett annat offer.

Är det trots allt så att du redan är smittad av lössen är det effektivaste sättet att bli av med dem att sätta in någon form av lusbehandling. I dessa fall finns bland annat produkterna Linicin Solution och Linicin Shampoo.

Den receptfria sprayen Linicin Prevent förebygger lusangrepp och skyddar hela familjen. Läs mer här!

---

Linicin är medicintekniska produkter, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.medasverige.se