Ta god hand om ditt batteri – med produkter från CTEK. Just nu säljer Laddfabriken sina produkter med 200 kronor rabatt vid köp för minst 600 kronor. Ange rabattkoden ”laddad” i kassan.

Att ha kontroll på hur batteriet mår kan bespara en många svordomar under kalla vintermorgnar. För att inte tala om dyra räkningar om du tvingas byta batteri.

Med den unika Bluetooth-spårningsenheten Battery Sense får föraren smidigt information om hur batteriet mår via en gratis app i telefonen.
– Det går att kontrollera flera fordon med appen så om man har en stor familj kan alla se över batteriet på just deras fordon, förklarar Tony.

Battery Sense övervakar hela tiden ditt batteris hälsa så att du ska kunna vidta åtgärder innan det är för sent. Appen berättar bland annat när det är dags att ladda batteriet och om batteriet inte kontrollerats på ett tag.

Detta är något som är speciellt bra under vinterhalvåret då batteriet utsätts för större påfrestningar med vårt kalla klimat.
– Man kommer aldrig mer behöva oroa sig över att batteriet ska dö när man är på väg till flygplatsen, säger Tony och fortsätter:
– Battery Sense kommer på ett enkelt vis säga till när batteriet börjar närma sig en kritisk punkt och att det är dags att ladda det.

Ta god hand om ditt batteri – med produkter från CTEK. Just nu säljer Laddfabriken sina produkter med 200 kronor rabatt vid köp för minst 600 kronor. Ange rabattkoden ”laddad” i kassan

Det här är Battery Sense:

• Passar till alla startbatterier på 4,5AH eller mer.

• Mäter batteriet kontinuerligt för att ge information om batteriets hälsa.

• Synkroniserar status automatiskt till mobiltelefonen.

• Battery Sense skickar ett meddelande till din smarttelefon när batteriets laddningstillstånd faller till en kritisk nivå.
Här kan du läsa mer om Battery Sense.