1. Erbjudande: Det första man ska kolla efter är ett bra erbjudande. Eftersom slumpen avgör kan ett bra erbjudande innebära att man direkt börjar på plus. Nedan ett exempel från spelsidan ComeOn!

2. Via länken nedanför får man 10 freespins när man registrerar sig.
Här får du 10 freespins – direkt när du registrerar dig.

• Välj ditt användarnamn och lösenord samt ange din e-postadress.

• Sätt in 100 kronor och du får 400 kronor att spela för av ComeOn!

3. Spelsätt: Det finns egentligen två sätt att spela på när det kommer till slotspel och onlinecasino. Det man ska tänka på är hur man hoppas vinna, antingen lite mindre och oftare, eller inte lika ofta men större vinster.

4. Flera mindre vinster: Då ska man välja spel som Starburst, vilket man får freespins till. Spel som detta delar ut fler vinster och oftare. Högsta vinsten kan fortfarande uppgå till hundratusentals kronor, men den är långt från andra spels högsta vinst.

5. Färre men högre värde på vinster: Spel som Hall Of Gods har ofta en enorm jackpot. Den är så klart väldigt svår att vinna, men blir du den lycklige så har du nog säkrat framtiden. Dessa spel kostar i regel lite mer per snurr, men återbetalningen kan bli miljontals kronor.

Det är viktigt att komma ihåg att det alltid är slumpen som avgör. Det här är bara ett sätt att lägga upp spelandet på samtidigt som man aldrig ska spela för pengar som man själv inte har. Med just det här erbjudandet får man en bra chans att testa sig fram och hitta det spel som passar en själv.

Sätt in 100 kr - få 400 kr extra i bonus.
Vill du testa först? 10 spel helt gratis direkt utan insättning.